SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Apple er uden sammenligning verdens største virksomhed, uanset om man snakker tech, medicinal eller noget andet. De er et af det mest velkendte brands i verden, og har en værdi der er estimeret til at være lige omkring 1000 milliarder dollars – det er godt 7000.000.000.000 kroner, et beløb der er så enormt, at man dårlig kan forholde sig til det.

Det kommer naturligvis af, at der er millioner af forbrugere verden over, der køber der produkter, når de kommer med nye, også selvom de koster en mindre formue. Få andre brands kan prale med at have SÅ loyale kunder. Når Apple udsender nye produkter, er der derfor også altid stor bevågenhed omkring det.

Sidste år sendte de deres jubilæumsmodel iPhone X på gaden, en telefon der i Danmark kostede lige omkring 10.000 kroner, hvilket var uhørt for en telefon, men ikke desto mindre blev der som altid solgt millioner af dem. Igår præsenterede Apple så deres nye modeller, de kommer nemlig med intet mindre end 3 nye modeller i X serien.

Den dyreste model kommer i Danmark til at ligge på omkring 12-13.000 kroner (du kan se mere om priser på sider som mobilkunden.dk og lignende, der sammenligner priser), og de har altså endnu en gang sat en voldsom barriere.

De har dog også valgt at udsende en billigere version af telefonen, der kan mange af de samme ting, men som ikke er helt så kraftig og hver skærmen ikke er så stor, som på den helt store topmodel. Det tyder på, at Apple godt ved at der er markeder for både dem der er villige til at betale 12.000 for en telefon, og dem der maksimalt vil betale det halve, og at de har reageret på dette.

Du kan se de tre modeller i videoen herunder.