SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Børn i Balance er en dansk webshop, der sælger motorisk legetøj til børn i alle aldre. Motorik er en uhyre vigtig ting i et barns udvikling, da det er motorikken, der er med til at bestemme hvor hurtigt barnet lærer alle de bevægelige ting, som at kravle, sidde, gå, løbe, cykle og meget andet.

Der sælges naturligvis mange forskellige produkter, og der er også en lang række helt almindeligt legetøj, men det er især det motorisk styrkende som løbecykler og lignende der er stor fokus på. Udover at sælge produkterne, hjælper Børn i Balance også forældre med gode råd til hvordan man kan være med til at styrke motorikken.

Børn i Balance har nemlig en Youtube kanal (som du finder her) og på denne er der en længere række videoer, hvor man kan få en række gode råd til hvordan man laver forskellige øvelser med sien børn, øvelser der styrker motorikken.

Produktet er ikke i fokus

Der bliver naturligvis brugt nogle af deres produkter i nogle videoer. Der er eksempelvis videoer som denne, hvor der indgår skumbolde.

Som man også kan se i videoen, så er den ikke lavet med det direkte formål at sælge. Det er en video der er informerende og lærerig omkring emnet, og dette er en tendens som man oplever meget i markedet for tiden.

For selvom man som seer naturligvis godt er klar over, at i sidste ende er det man ser, naturligvis en reklame for et produkt, så virker det ofte bedre, når det bruges på en måde som denne.

Ved at levere brugbare videoer, som der rent faktisk kan bruges til noget, så kan kunder og ikke mindst potentielle kunder få et endnu bedre forhold til afsenderen, og dermed tænke først på dem næste gang de skal handle.