SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse for særlig mange, at der er stor konkurrence på rigtig mange produkter. Stort set alt hvad der kan sælges på nettet, er der konkurrence omkring. Hvis man skal være god til at sælge sine produkter skal man derfor enten være billigst, og samtidig få vist dette, eller man skal tilføre sine produkter værdi på den ene eller anden måde.

En af måderne man kan gøre det på, er ved at opbygge et contentunivers omkring sine produkter. På den måde kan ens indhold være med til at støtte op omkring salget. Hvor let dette er, kommer naturligvis an på, hvilken former for produkter eller ydelser man sælger. Sælger man beton er det måske lidt sværere, end hvis man sælger mode.

Fitness Nord der er en forhandler af alt inden for kosttilskud, træningsudstyr og meget andet til dem der er meget seriøse omkring deres træning. Denne dedikation og seriøsitet omkring træning går hånd godt i hånd med at der bruges mange timer på at læse og undersøge.

Udover at der naturligvis er en webshop på Fitnessnord.com finder man således også et stort blogunivers, hvor der er fyldt med gode råd omkring træning og meget andet. Man kan også finde videoer, og disse er ligeledes at finde på YouTube. Her kan man finde en lang række videoer om hvordan man udfører forskellige øvelser, og hvordan man bruger forskellige former for udstyr, se eksempelvis nedenstående video.