SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Den danske IT virksomhed Eazy Soft, står bag programmet EazyProject der er et projekt og ressourcestyringsprogram såvel som tidsregistrering. Hvis man ikke tidligere har arbejdet med projektstyringssoftware, kan det muligvis godt virke som en lidt abstraktstørrelse, da det kan være svært at vide, hvad det helt præcist går ud på.

I et forsøg på at få fat i dem, der ikke helt ved hvor stor betydning projektstyring, ressourcestyring og tidsregistrering har, i forhold til at lave profitable projekter og løsninger, har EazyProject lavet en lille video, der kort forklarer hvad det drejer sig om.

Dette type af explainer videoer har vundet meget frem inden for de senere år. Komplekse løsninger kan i sagens natur være svære at forklare på skrift, og hvis et billede siger mere end 1000 ord, så siger video endnu mere, og derfor er det blevet et vigtigt præsentationsredskab for især IT virksomheder.

Du kan se resultatet Easy Project herunder, og du kan læse meget mere om alle deres løsninger på deres hjemmeside EazyProject.net