SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Tiltræk flere kunder på nettet med en flot præsentationsvideo. Det er ikke så besværligt, og det kan give et større afkast, end man umiddelbart skulle tro. Læs her, og se hvordan Tip Top Trafik gør.

Der findes mange måder, hvorpå en virksomhed kan hverve kunder. En af dem er ved at lave en kort introduktionsvideo som eksempelvis den her, danske Tip Top Trafik har lavet i forbindelse med deres mange køreskoler rundt omkring i det ganske land. De har både en køreskole, hvor du kan tage kørekort, i Aarhus og adskillige køreskoler i København.

Ja, faktisk er der mange køreskoler rundt omkring i det danske land, der hedder Tip Top Trafik. Det er nemlig den største køreskole i hele Danmark, og det er vi glade over, at vi kan præsentere her på siden.

Det smart ved videoen er, at den popper op, når folk er inde for at se en video på nettet eksempelvis på YouTube. På den måde kan det ses som værende reklame af gratis karakter, hvilket er noget, de fleste virksomheder godt kan lide.

Samtidig er der et link med i beskrivelsen af videoen, så folk selv kan klikke sig ind og læse mere om, hvor de kan tage kørekort, og det er jo rigtig fint, hvis man er interesseret i at få flere kunder. Igen noget de fleste virksomheder er.

Samtidig kan det være med til at styrke jeres brand, hvis I har en video. Og på mange måder vil I fremstå som en mere seriøs virksomhed. Og grundet de avancerede muligheder, du har i dag for billige penge, er det muligt at lave en lækker præsentationsvideo, selvom I ikke har det største markedsføringsbudget.