SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Essential Foods er i anledning af påsken i gavehumør og deler gratis godbidder ud på hundekennel. Se den livsbekræftende video herunder.

Hvis ikke du i forvejen er bekendt med Essential Foods, så kan du læse mere om dem her. De er en dansk virksomhed, der producerer måltider, som de ynder at kalde det. Her er nemlig ikke bare tale om foder, men hele måltider, der har til formål at styrke dyrenes helbred.

Det gør de ved at lave alt deres foder efter BOF-princippet. BOF står for Behavioural Optimizing Food og går i al sin enkelhed ud på, at foderet skal påvirke hunden i en positiv retning, så det får det meste ud af sit helbred — og dermed også er bedst udrustet til at få et godt, sundt og raskt liv.

…og det skal kennelhundene hos Dyreværnet selvfølgelig ikke snydes for. Derfor har Essential Foods valgt at uddele gratis godbidder i anledning af påsken, og hvordan det gik, kan du se på ovenstående video.

Det er reklame i den gode sags tjeneste, hvilket vi er vilde med. Generelt har Essential Foods en fantastisk tilgang til måden, hvorpå de markedsfører sig selv. Senest har virksomheden doneret en 500.000 kr. til hunde i nød, vilde dyr og naturen omkring os, som du kan se på nedenstående Facebook-opslag.

Målet er, som opslaget afslører, at donere en million kroner. Et mål, der nu er halvvejs nået. Du støtter altså både et godt formål og investerer i et bedre helbred til din hund, når du køber Essential Foods’ lækre produkter.