SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange drenge, der drømmer om at blive fodboldspillere, når de bliver store. Det er naturligvis ikke voldsomt mange der rent faktisk kommer til at leve af deres hobby på den lange bane, men derfor kan man jo godt drømme. Der er mange drenge, der sagtens kan spille fodbold i timevis, hvis de får lov, og som forældre kan det være svært at følge med og ikke mindst finde tiden til det.

EXIT Toys har lavet et perfekt redskab til jer der har en fodboldgal dreng eller pige for den sags skyld. Redskabet kaldes for en såkaldt rebounder, og er en slags træningsmakker. Med den kan man nemlig øve sine spark og afleveringer, da den spiller bolden tilbage til en, som du kan se i videoen her:

De findes i mange forskellige former, størrelser og ikke mindst prisklasser, og der er da også flere fodboldklubber der er begyndt at bruge dem i deres træning. Så hvis du har en dreng eller pige der er vild med at spille fodbold, men ikke altid lige har tid til at komme med ud i haven eller på sportspladsen og sparke til bolden, er det en perfekt investering.

EXIT Toys laver udover reboundere også mere almindelige fodboldmål – begge dele kan du købe her hos Only4Kids.dk Du skal typisk forvente at skulle af med lidt over 1000 kroner for de mindste udgaver af rebounderne, men for de penge får du næsten utallige timers underholdning.

Det er samtidig et stykke legetøj, som vil gøre jeres have meget populær blandt dine børns venner, hvilket naturligvis er noget i skal være indstillet på.