SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kunder opsøger din virksomhed, hvis den fremtræder troværdig og professionel. I dag har mange virksomheder en hjemmeside, hvilket er med til at tiltrække kunderne over nettet. Det er derfor vigtigt, at din virksomhed fremtræder professionel fysisk og på nettet. Du kan her blive klogere på, hvordan du får din virksomhed til at fremstå professionel på begge parameter.

 

Hjemmeside

En hjemmeside, hvor kunderne har mulighed for at finde mere viden og kontaktoplysninger på en virksomhed, skal være troværdig. Gør din hjemmeside kundevenlig gennem følgende trin:

 

  1. Sørg for at hjemmesiden også er egnet til mobilen. I dag søger mange efter ting på nettet i farten via mobilen, og derfor skal din hjemmeside være mobilvenlig. Du kan herved tiltrække kunder, og virksomhedens salg kan i sidste ende øges.
  2. Sikkerheden spiller en stor rolle, så sørg for, at det ikke er muligt for andre at hacke virksomhedens hjemmeside.

 

  1. Har du planer om, at din virksomhed i fremtiden skal have en webshop? Gennem en webshop har du mulighed for at øge virksomhedens indtjening, da mange handler online. Sørg derfor for, at det i fremtiden er muligt at få en webshop til hjemmesiden.
  2. Kontaktoplysninger, adresse og logo skal være tydeligt på hjemmesiden for at vise troværdighed.
  3. Har du udenlandske kunder eller potentielle samarbejdsmuligheder med udlandet? Sørg for, at din hjemmeside er venlig for udenlandske besøgere. Få en dansk engelsk oversætter, som kan hjælpe med at skabe professionelle tekster på engelsk.

 

Fysisk

Rengøring er nøgleordet til, at kunder ikke føler en bekvemmelighed, når de træder ind i din virksomhed. Ligeledes er det vigtigt, at der er renelige arbejdsforhold for dine ansatte for, at det er sundhedsansvarligt. Hvis rengøringen virker uoverskuelig, kan du hyre et rengøringsfirma, som kan hjælpe dig med dette. Brug i stedet dine kræfter andre steder, hvor det er nødvendigt, da du ved, at rengøringen bliver klaret.

 

Skab et godt ry for din virksomhed gennem professionalitet og effektivisering.