SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ovenstående video er en video fra Naturebaby.dk, der demonstrerer hvordan deres legetøj bliver brugt i praksis. Det er en god mulighed for at skaffe kunder, fordi det giver et realistisk indblik i, hvordan legetøjet bruges — og altså ikke bare er en tekst med information om, hvorfor du skal smide dine penge efter det.

Det kan du med fordel bruge selv på din webshop, næsten ligegyldigt hvad du sælger. Og det behøver ikke at koste en bondegård at lave en video. Faktisk kan det gøres med din smartphone. I nogle tilfælde vil det lige frem være en fordel, at videoen er filmet med en mobiltelefon, fordi det, som skrevet tidligere, giver et realistisk billede af, hvordan produktet bruges.

Der er altså ikke manipuleret med en video, der er filmet på en smartphone — og det er en fordel, at kunden kan se det. Det skaber troværdighed omkring dit produkt. Om det er undertøj af uld, dukker, eller telefoner du sælger.

Lav en YouTube-kanal, hvor du uploader dine videoer

Hvis du beslutter dig for, at du vil lave video-content, så bør du overveje at oprette en kanal på YouTube, som hedder dit virksomhedsnavn. Her kan du uploade alle dine fremtidige videoer, og via deres embed-funktion, kan du lægge dem op på din hjemmeside.

Ved at have en YouTube-kanal kan du ligeledes same en dedikeret skare af ‘subscribere’ på din kanal. På dansk kaldes de for abonnenter, og når du har dem, så vil de automatisk få en besked, når du lægger en video op på din side. Det kan i sidste ende lede til flere kunder.

Du behøver ikke noget startbudget, når du laver din YouTube-kanal, fordi du nok i forvejen render rundt med et kamera i lommen, og med tiden kan du så beslutte dig for, om du vil bruge lidt flere penge på videoerne, og så kan du smide penge efter et lidt dyrere kamera.