SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan virke uoverskueligt at skulle udskifte den software, som ens virksomhed har benyttet sig af i længere tid. Man føler måske, at ens nuværende software fungerer ganske fint, men det er kun fordi, at man endnu ikke har oplevet de muligheder, som Navision har at tilbyde. Når ens virksomhed vokser så får man ofte flere kunder, flere opgaver og flere ansatte, og derfor bør man altså ligeledes opgradere sin softwareløsning. Hvis man kontakter Elbek & Vejrup står man bestemt ikke alene, når man skal til at implementere denne nye og fremmede løsning, men de hjælper tværtimod igennem hele processen. Læs mere her.

Hvad er Navision?

Navision fra Microsoft Dynamics er et økonomistyringssystem som samler økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, produktion og projektstyring i et program. Således kan man nemt tilgå den data, som bliver produceret igennem de forskellige processer i virksomheden. Dette gør det både lettere og hurtigere for virksomheden at få styr på de forskellige processer, så de kan få lagt en god strategi. Programmet findes online, så man kan åbne programmet på flere forskellige digitale platforme, så man ikke er afhængig af en enkelt computer.

Hvad kan Elbek & Vejrup hjælpe med?

Selvom man selvfølgelig har et godt overblik over sin virksomhed, så kan det nogle gange være svært at se, hvor Navision kan hjælpe ens virksomhed. Elbek & Vejrup kan rådgive en i, hvordan man skal designe Navision, så det passer til ens virksomhed. Navision består af en standard pakke, men udover den kan man tilvælge og fravælge funktioner, så programmet skræddersyes til virksomhedens struktur.

Kan alle virksomheder nyde godt af Navision?

Alle virksomheder kan benytte sig af Navision, men det er designet til større virksomheder, hvor de forskellige processer kræver meget tid og energi for at danne sig et overblik. Som mindre virksomhed vil man altså ikke få det samme ud af Navision.

SHARE
Previous articleNemAdvokat
Next articleStage Advokatfirma