SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Et gammel kendt ordsprog siger, at et billede siger mere end tusind ord. Det store spørgsmål som vi gerne vil stille her på siden er, hvor meget sider en video så ikke?

For mange virksomheders vedkommende er video noget af det absolut bedst sælgende, da det er den letteste måde at vise ting på, især hvis det er noget hvor der skal vises stemning og lignenden.

Produkter uden liv og sjæl kan muligvis godt forklares med tekst og billeder, men hvis der skal vises liv og bevægelse, er dette selv sagt sværere at gøre med beskrivelser, end ved rent faktisk at vise det med vide.

Grunkt Event er et event bureau baseret i København, men de afholder arrangementer og fester over hele landet. De er især kendt for deres julefrokoster, hvor de er landets førende arrangør af julefrokoster til firmaer, der gerne vil give deres ansatte lidt udover det sædvanlige.

I deres markedsføring bruger de i høj grad video, fordi deres julefrokoster har musikalske indslag i form af livemusik, og det derfor giver rigtig fin mening, at vise dette frem.

Videoer som nedenstående er med til at give et lille indblik i, hvad man kan forvente, hvis man køber en julefrokost hos Grunk Event, hvor man hos mange andre arrangører mere er overladt til at tage beskrivelser og lignenden for gode vare.