SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis man har en restaurant, har fornuftige priser og laver god mad, er det ikke så svært at skaffe sig stamkunder, når de først har besøgt stedet. Det kan dog være svært at få dem til at komme ind første gang. I de fleste større byer er konkurrencen om kunderne stor, og dem der skal ud og spise har mange steder de kan vælge imellem.

Hvis man skal ud og finde nye gæster, skal man altså nogle gange, kæmpe lidt ekstra for det. Når de først er kommet ind, skal betjeningen, stemningen og maden meget gerne tale for sig selv. Lige præcis stemning er en af de ting der er svære at lokke med. Man kan vise meget med billeder og beskrive meget med ord. Hvis man virkelig vil vise sine gæster hvad de kan forvente, er video dog det medie, man bør vælge.

Se bare hvordan Oluf Bagers Gaard, en restaurent i Odense har valgt at præsentere deres sted i denne video. Ganske enkelt med en lille virtuel rundtur, hvor man kan se rammerne for stedet. På den måde ved kunderne hvad de kan forvente, og det kan ofte være med ti at gøre beslutningen lidt lettere, når man skal besøge et sted, for første gang.