SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Videomateriale er et effektivt våben i kampen mod dine konkurrenter. Både til placeringer i Google, Bing og andre søgemaskiner — men også i forhold til at opbygge et brand, som folk husker. Se her, hvordan du bruger videoer til at promovere din virksomhed.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der findes rigtig mange hjemmesider på internettet. Det kan være et problem, hvis du gerne vil vises først, når en potentiel kunde indtaster en søgeforespørgsel i Google, der er relevant i forhold til det produkt eller den ydelse, du sælger.

Google vurderer nemlig de forskellige sider, der dukker op i søgeresultaterne, ud fra nogle forskellige parametre. Sidens alder, hvor mange der linker til siden, hvor relevant indholdet er ift. søgeforespørgslen, og hvorvidt indholdet er unikt, er allesammen faktorer der er medvirkende til at vurdere, om din side skal ligge øverst i resultaterne. Dér hvor brugerne klikker.

Låsesmed fra København vinder terræn med unikt videomateriale

En af de letteste måder at skabe unikt og relevant indhold, der holder på de besøgende i lang tid, er ved at producere videomateriale. Det kan være alt fra videomateriale omkring jeres produkter, om jeres virksomhed, eller videoer der løser den besøgendes problemer — som HV Låseteknik A/S, der laver gør det selv-videoer. Se deres hjemmeside på dette link.

Disse videoer omhandler, hvordan kunden får at vide, hvordan de selv kan løse et problem. Som eksempelvis i denne video, hvor du får forklaret, hvordan du selv kan opsætte en Yale Doorman-lås:

Det smarte er, at der er en masse brugere, der søger på, hvordan dette gøres. Her bliver de henvist til HV Låseteknik A/S’ hjemmeside, hvor de kan se videoen. Det gør, at de bliver på siden i lang tid, fordi de skal se videoen, der varer 3:55 sekunder.

Et parameter, som Google blandt andet benytter, når de skal vurdere kvaliteten af jeres side.