SHARE
ny iphone

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange forskellige blogs og hjemmesider som skriver om mobilmarkedet og hvad hvad det hitter i øjeblikket. Mange mobileksperter laver forskellige guides og vi har taget et kig på hvad der virker og ikke virker.

Når du ser anmeldelser af forskellige smartphone, er det vigtig at du finde en neutral anmelder, og en det ikke har interesse i at vurdere en telefon bedre frem for en anden. Mange anmeldelsessider får telefoner tilsendt for at lave en anmeldelse og nogle af producenterne betaler gerne dyre domme for at få en bedre anmeldelse end konkurrenterne. En youtube kanal som mobil.nu, er en stor anmeldelse kanal, som længe har været troværdige i deres anmeldelser. Her har de lavet en guide til den bedste smartphone i 2016 og viser gennem test og og bedømmelse hvad der er den bedste.

Steen Jørgensen, som er chefredaktør guider brugerne gennem de forskellige modeller i 2016. Hans konklusion i denne video, er hvis du kigger på pris og kvalitet bør du vælge HTC 10 eller Samsung galaxy 7 edge. Det er begge telefoner med android styresystem. Hvis du fokusere mere på brugervenlighed er det altså Apples iPhone 7 Plus. Denne udgave af iPhonen kommer med et helt ekstraordinært kamera, nemlig et dual kamera, som gør det muligt at zoome op til 10 x optisk zoom.

Undgå at blive skuffet med iPhone

Valg af smartphone minder lidt om et religion valg. Nogle er til iOS og andre til Android. Hvis du først har prøvet Apples iOS system, kan du kun blive skuffet. De har valgt at bygge systemet op efter brugernes ønske og tager forskellige brugeranmeldelser med i deres overvejelser over valget af de forskellige ting. Tag forbi en fysisk butik og prøv en at holde de forskellige telefoner i hånden, samt prøv deres funktioner, så du ved hvad du går ind til. Derefter bør du undersøge markedet og her kan du se bedste pris og tilbud på iPhone.