SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange danske virksomheder, der har fundet ud af, at det er en rigtig god ide at præsentere virksomheden gennem video og ikke nøjes med at skrive en lang beskrivende tekst om firmaet og sætte nogle fotos på.

Levende billeder fortæller en historie på en helt anden måde, og der er rigtig mange der godt kan lide at vide lidt om dem de handler med. Så er det sådan set lige meget om det er tøj, chokolade eller som i dette tilfælde blækpatroner der handles med. Forbrugerne kan generelt godt lide at kunne personliggøre en virksomhed og sætte ansigt på folkene der står bag.

Dette er en af grundene til at præsentationsvideoer som denne, dukker op på flere og flere større webshops. I denne tilfælde er det en salgschef for virksomheden, der præsenterer, men det gør rent faktisk ikke så meget om det er en den ene eller anden person der er hovedperson i filmene, det vigtigste er bare, at man kan kæde et rigtigt ansigt sammen med den anonyme webshop.