SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er nogle virksomheder, hvor det er mere oplagt end andre at bruge humor i deres reklamer. Et af de mest åbenlyse steder er måske ikke, hvis man sælger gardiner online, hvor det godt kan være lidt svært at finde humorvinklen frem.

Ikke desto mindre er det lige præcis hvad Uniggardin har valgt til deres seneste kampagne, hvor man bruger den skæve humor til at skabe opmærksomhed omkring det faktum, at de har nordens største udvalg af gardiner, hvor man kan finde mange millioner kombinationer af de forskellige gardiner alt efter længde, farve, type og meget mere.

Som du kan se i videoen herunder der er fra Uniggardin.no, som er den norske udgave af gardin webshoppen, så bruges der både mennesker i kaninkostumer, tatoverede “rocker typer”, dværge og meget mere, hvilket naturligvis symboliserer der mange muligheder, der er på hjemmesiden og det faktum at man kan få gardinerne uanset hvad det er man er ude efter.

SHARE
Previous articleExit Toys
Next articleWestergaard Ejendomsservice