SHARE
miranova.dk

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange danskere er begyndt at se sig om efter en alternativ måde at forvalte sine penge på. De fleste banker giver efterhånden minusrente på en almindelig indlånskonto, og hvis du ønsker et fast afkast på bare 1%, skal du låse pengene på en såkaldt højrentekonto i op til 3-4 år. Af disse grunde er mange danskere begyndt at undersøge aktiemarkedet og se hvordan de bedst muligt kan få noget ud af deres penge. Hvis man kigger historie set har aktiehandel været en rigtig god investering for mange mennesker, men tilbage i 2011 hvor terrorangrebet ramte USA, var en meget blodig dag, både i form af menneske tab, men også i form af blodrødt aktiebørs. Men hvad skal du gøre hvis du ønsker at investere i aktier eller andre værdipapir? Læs med her og se disse to videoer.

Kloge mennesker mener af vi i 2017 skal kigge efter amerikanske bank-og medicinal papir, hvis man finde de største afkast. Sådan lyder vurderingen fra verdens største kapitalforvalter Blackrock. Hvis du finder en aktie som du føler kan blive en god investering, og gerne vil ind i den, så se med i denne video:

En aktie er et dokument på en ejerandel af en virksomhed. Der er i bund og grund to måder hvorpå du kan tjene penge på ved aktie handel. Den første er udbytte, som virksomheden udbetaler til alle aktionærer i en form for overskudsdeling, hvis virksomheden giver overskud. Den anden, hvor der er større chance for at tjene stort eller miste det investerede hvis værdien af dine aktier stiger eller falder. Nogen vælger at investere langsigtet hvor andre vælger at investere kortsigtet. Det du skal være opmærksom på er at der er et gebyr forbundet med hver handel, såkaldt kurtage.

Denne video beskriver risikoen og de omkostning der er ved at handle aktier og værdipapir.

Skal du vælge en investeringsforening?

Hvis du stadig er lidt i tvivl om hvorvidt du skal begynde dit aktie eventyr, anbefaler vi at kontakte din bank eller en investering. Ligeledes bør du spørge om råd og vejledning hvis du ønsker at investere i et større beløb i enkelte aktier.