SHARE
dencyklendelaasesmed.dk

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange håndværker har fået øjnene op for markedsføring på internettet og ikke mindst markedsføring gennem videoer. En låsesmed i københavn har for alvor fået øjnene op for videomarkedsføring. Vi tager et kig på dencyklendelaasesmed.dk, og ser på hvilke kanaler og hvilke virkemidler de bruger for at markedsfører sig.

Den cyklende låsesmed er beliggende på Østerbro, men servicere hele københavn. Hele hans virksomhed er bygget op omkring hans identitet omkring hans grønne profil. Birger som er stifter og ejer af dencyklendelaasesmed.dk, cykler rundt i hele københavn og servicere hans kunder på hans blå Bullitt cykel. Han har mere end 10 års erfaring, og tager båder store og små opgaver ind. Hans grønne profil skaber en vis omtale og tankerne omkring at reducere mængden af biler i byen, samt hurtigt at kunne komme rundt, er det rigtig mange kunder som er vilde med.

Han har udviklet denne video, som giver dig et indblik i om dine nøgler er sikre nok. Det er ham selv som taler og forklarer i videoen, hvilket virker rigtig godt.

Smart løsning med at sende billeder af problemet

Som en ekstraordinær service tilbyder låsesmeden at kunden kan sende et billede fra sin telefon, hvorefter Birger nemt og enkelt kan vurdere opgavens omfang. I 8 ud af 10 gange holder den aftalte pris, som er givet ud for billedet. Låsesmede hjælper med alle slags opgaver indenfor låseopgaver. Her er et udpluk i nogen af de opgaver:

  • Nymontering af låse
  • Oplukning af låse
  • Omkodning af låse
  • Sikring af både hus og lejlighed
  • Forefaldende service-opgaver ift. låse
  • Dørlukkere
  • Mindre systemer til eks.vis boligforeninger, butikker o.lign.

Skal du bruge en låsesmed i københavns området, så er vi ikke i tvivl ring til Den Cyklende Låsesmed København på 22596013.