SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du bruger videoer på din side, kan du opleve en stigende interesse for dine produkter — og du kan samtidig øge din synlighed, og det kan i sidste ende skabe flere penge på bundlinjen.

Der er stor efterspørgsel på videoer, da kunderne hellere vil se en video om dit produkt, end til at læse en lang smøre, hvor du lovpriser det. Især hvis du kan eksemplificere, hvorledes det produkt kan være medvirkende til at gøre den potentielle kundes liv bedre.

Denne akupunktørklinik bruger video rigtigt

Lad os tage et eksempel. Akupunktørklinikken Boel Akupunktur bruger video på den helt rigtige måde. De lever af at lindre folks smerter, og her er det altså et helt håndgribeligt problem, de potentielle kunder henvender sig med — eller besøger deres hjemmeside for at få svar på.

På deres landingsside omhandlende nakkesmerter er der implementeret en video, hvor en tidligere patient, der har fået akupunktur mod sine smerter og efterfølgende er sluppet af med dem, fortæller om sin oplevelse, samt om hvordan akupunktur har hjulpet med at gøre hendes liv bedre.

Videoen er på ingen måde fancy, men den er konkret i sit udtryk, og den taler i øjenhøjde til den besøgende uden på nogen måde at være prædikende. Det fungerer, og vi kan lære følgende af det:

1. En video behøver ikke at være dyr — den kan faktisk laves selv: Det kommer selvfølgelig an på produktet, men i dette tilfælde er det faktisk bedre, at der ikke er tale om en dyr, velproduceret video. Og det er der en helt særlig grund til; den virker ægte, og det er alfa og omega for, hvorvidt videoen virker.

2. Den besøgende slipper for at læse: På nettet er der rift om folks tid. Derfor er det vigtigt, at det er nemt at opfange budskabet — og her er en video virkelig et effektivt redskab. Hvis først den besøgende ser videoen, kan han eller hun blot læne sig tilbage og lade informationen komme ubesværet.

3. Transskribér din video og få ‘gratis’ indhold: I stedet for blot at have din video, så brug lidt tid på at transskribere indholdet. Det vil give en masse indhold på din side, som ville tage lang tid at skrive ned — og nogle gange er det lettere for den besøgende, hvis man blot vil finde en passage og ikke gider at se hele videoen igennem.