SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man nævner ordet jura og advokater, er der mange, der med det samme har forestilliger om noget, der er både dyrt og besværligt. Der er dog ingen af delene, der behøver være tilfældet. NemAdvokat er som navnet antyder et advokatfirma, der har gjort en ære ud af, at det skal være nemt at benytte dem. Samtidig er det også billigt og tidsbesparende.

NemAdvokat kalder sig for Danmarks Digital Advokater, og det er bestemt ikke uden grund, stort set alle deres tjenester og ydelser, er nemlig noget der foregår digitalt og online. Det betyder, at du sparer tid, da du ikke behøver troppe op på et kontor inden for kontortid. Mere eller mindre alt kan klares via hjemmesiden eller over telefonen.

At så meget af processen er automatiseret, betyder også at priserne er langt lavere end dem du måske har hørt om. Så hvis du brug for hjælp til bolighandel, stiftelse af ivs eller lignende, så kig på hjemmesiden og se mere om ydelserne – der er en god sandsynlighed for at du kan spare.