SHARE
Promovér din virksomhed på Facebook
Promovér din virksomhed på Facebook

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er færre og færre, der ser dine opslag på Facebook. Det skyldes, at Facebook vil have dig til at bruge penge på sponsorerede opslag. Vil du undgå, at dine opslag ikke bliver set, bør du fokusere på videoindhold.

Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan promovere sin virksomhed. Én af dem er ved at lave en præsentationsvideo og uploade den til Facebook. Gør du det, vil du kunne få den til at sprede sig — også selvom du ikke poster penge i at promovere den. Det, der kaldes et sponsoreret opslag.

Modsat de sponsorerede opslag, opnår de organiske aktiviteter, du foretager på dine Facebook-side, ikke det samme reach. Det skyldes, at Facebooks forretning er baseret på, at du bruger penge på at sprede et opslag.

 

Brug videoindhold til at sprede dit budskab

Vil du nå ud til en stor målgruppe uden at have et større markedsføringsbudget, bør du satse på videoindhold. En af grundene til dette er, at Facebook nu viser reklamer i videoindhold, hvilket betyder, at de tjener penge på at vise dine videoer. Derfor er de interesserede i, at de bliver spredt — og det kan du udnytte til din fordel.

Samtidig er der flere, der interagerer med dit videopslag end et almindeligt Facebook-opslag, hvorfor der igen er større sandsynlighed for, at det bliver vist i dit feed. Det bidrager ligeledes til, at kendskabet øges. Faktisk skal en bruger kun se tre sekunder af din video, før det tæller som en visning.

 

Gør som Skov Rejser

Skov Rejser er et dansk bureau, der markedsfører tyske rejseselskabers billige rejser. De har for nyligt publiceret en video, der viser, hvordan det hele startede — og hvordan de to partnere, Henrik og Carsten, mødte hinanden.

Historien bag Skov Rejser

Se her vores fortælling om "Historien bag Skov Rejser". Det er kun den korte version.I får lige den uddybede version her: Skov Rejser blev etableret i 2011 af Henrik Skov, en ung iværksætter med energi og mod på livet. Skov Rejser udviklede sig hastigt og sendte mange danskere på charterrejser. Henrik ville dog gerne have hjemmesiden til at være helt dansk og brugervenlig og havde brug for yderligere kapital. Derudover så var det også ensomt at sidde med det hele selv. Han kunne så vælge at "spare op" i et par år og selv lave investeringen, eller få en investor, samt en partner med. Han valgte det sidstnævnte. Efter en stor avisartikel i Fyens Stiftstidende i 2013 blev Henrik kontaktet af en del investorer – heriblandt Carsten. Henrik sagde først "nej tak" til Carsten, da han allerede var i dialog med en anden investor/partner. Carsten gav dog ikke så nemt op og tilbød Henrik en frokost. Det var egentlig meningen, at de kun skulle holde mødet i en times tid, men mødet endte med at vare i seks timer. Foruden kapitalen, så tilførte Carsten et imponerende CV og har haft succes med alt, hvad han har satset på forretningsmæssigt. Kemien var god og Carsten var enig i Henriks strategi. De havde tilmed samme holdninger og værdier. De vil begge gøre alt for at sikre vores kunder en god rejseoplevelse – fra Hamborg og ud i hele verden. De har arbejdet intenst på at etablere en ny hjemme- og bookingside, som blev lanceret i december 2013. De er meget stolte af resultatet. Målet er, at den skal være indbydende, let at finde rundt i og skabe tryghed hos de mange besøgende.

Opslået af Skov Rejser på 13. juni 2017

Videoen har indtil nu opnået en rækkevidde på 9487 personer, og den er blevet set 3600 gange. På lidt over 24 timer, vel at mærke. Det er god promovering, og du burde gøre det samme.