SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Film skal ses i biografen, og det skal reklamer også. Når man er i biografen er ens opmærksomhed rettet mod det store lærred, og det kan derfor godt betale sig for virksomhederne at have nogle reklamer, hvor der er gjort lidt ekstra ud af det, så man som publikum ikke blot sidder og ser de samme små film, som man også ser hjemme i stuerne.

Der er mange virksomheder, der ikke har taget dette til sig, og blot køre de samme reklamer fra TV over på biografmediet. Nogle af dem der dog virkelig har taget mediet til sig er teleselskabet Oister, der har en række reklamer, der udelukkende er lavet til biografen. Her er der skruet lidt op for produktionsbudgettet, og der er lagt lidt flere kræfter bag ved reklamefilmen, end de dem man ser i reklameblokkene på TV3 eller hvor vi nu får vores reklamer.

Som du kan se i nedenstående eksempel, så er reklamen (der er kommet i februar 2017), bygget op som traileren til en en stor Hollywood action film. Det er meget oplagt, at man benytter mulighed for lave noget der er anerledes, og også tildels en smule overraskende, da man netop godt kan forveksle reklamen med en trailer..

Den er også placeret i slutningen af reklameblokken, hvilket betyder, at mange netop vil tro, at der er tale om en trailer. På den måde har Oister lykkes med at lave en reklame, der rent faktisk hænger ved, også efter man har forladt den mørke biograf sal, hvilket er et godt tegn på, at det man har lavet er vellykket.

Du kan selv se reklamen herunder og se om du er enig i ovenstående.

Tjek priser og tilbud ved Oister