SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste af os kender nok godt det med, at vi helst vil købe noget vi er blevet anbefalet på den ene eller anden måde. Dette kan være alt fra et godt sted at spise, nogle gode løbesko, men det kan også være i den lidt mere alvorlige ende af skalaen.

Psykiske lidelser er en sygdomme, der kan være meget svære at tale om, og for mange er det desværre også et emne der er meget tabubelagt Det er derfor heller ikke noget, som man nødvendigvis har let med at snakke med andre om.

Har man brug for behandling, kan det derfor også være svært at spørge nogen til råds, i sær fordi man ikke nødvendigvis kender, nogen personer der står i samme situation.

Er man kommet i den situation at ens lidelse kræver behandling, vil det være til stort gavn, at høre fra nogen der har været i nogenlunde samme situation, som man selv har været. Bostedet Vendelbo der er er socialt psykiatrisk bosted i Nordjylland, har videoer på deres hjemmeside, hvor man kan høre tidligere beboere fortælle om deres oplevelser med behandlingen.

Selvom beboeren i denne video vælger at være anonym, giver det stadig en god portion troværdighed og tryghed, da det bliver meget mere personligt på den måde, end ved blot at have det beskrevet med ord.