SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange måder at præsentere sin virksomhed på, men man kommer ikke uden om, at en af de mest fyldestgørende måder at gøre det på, er ved at få lavet en video, der bliver en form for visitkort for virksomheden.

Hindgavl Slot der udover at være et kursussted, også tilbyder alt fra restaurant og slotsophold til private og meget mere, er blandt de virksomheder, der har investeret i at få lavet en yderst professionel video, der viser slottets i hele sin pragt.

Fordele ved præsentationsvideoer

Der er mange fordele ved at få lavet gode videoer, hvis man har noget helt unikt, som man kan vise frem. Eksempelvis er videoer meget delingsvenlige, hvilket betyder at der bliver delt mange flere videoer på de sociale medier, end der bliver delt beskrivelser.

Det er desuden meget lettere at beskrive et sted som Hindsgavl gennem en video end ved at skulle beskrive det med ord, eller sågar med billeder, da mulighederne er mange flere, og at det åbner nye døre.

Typisk har man ikke mange minutter af dem der kiggers tid, og hvis der en masse der skal læses, er der en god sandsynlighed for at de springer fra. Hvis man kan præsentere det man gerne vil sige i en video, er der en langt større sandsynlighed for at man kan fange og måske endda fastholde interessen.