SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse for særlig mange, at der er kæmpe konkurrence på telemarkedet, hvor der hele tiden dukker nye selskaber op. De konkurrerer som det samme antal kunder, da der ikke kommer specielt mange nye kunder til, de bruger derfor også forskellige metoder for at få kunder til at vælge dem, frem for andre konkurrenter.

Vi har samlet lidt forskellige reklamer for en række teleselskaber her, så du kan se hvor forskellige de rent faktisk er, og hvordan de forsøger at sælge på mange forskellige måder.

Første eksempel er CallMe der blandt andet sælger deres produkt på en “sag”, nemlig at vi skal tale pænere til hinanden, end vi gør.

Næste eksempel er OiSter der har opbygget et tegneserieunivers omkring østers (Oyster), og lader dem forklare budskabet. Her det i langt højere grad pris der er i fokus end noget andet.

Telmore er tredje eksempel. Et af deres mest populære abonnementer er Play, hvor der følger meget andet med en telefoni. Deres reklame går netop på at vise, at man får meget andet med, end det man lige forbinder med et teleselskab.

Fjerde eksempel er det meget udskældte Tjeep, der i deres reklame udelukkende sætter fokus på at de er billige.

Femte eksempel er Yousee (der tidligere hed TDC), og her bliver der lagt vægt på at man er den største spiller og den gamle i klassen, som man altid kan stole på.

Dette var fem eksempler på meget forskellige måder teleselskaberne bruger i deres bestræbelser på at få os til at vælge dem frem for andre.

Hvis pris er det eneste parameter for dig, så find et billigt mobilabonnement under 100 kroner her. Der er dog mange undersøgelser der viser, at selvom prisen er vigtig i forhold til vores valg, så vil vi gerne have hele pakken med selskaber, der står for noget, og som gør noget godt som eksempelvis CallMe eller Telmore som tilbyder som ekstra.