SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der kan være mange grunde til at man har brug for en advokat. Det kan være man er blevet sagsøgt, skal sagsøge eller på anden vis er blevet anklaget for noget, som skal forsvares. Hvis man står i den situation, vil man naturligvis gerne have en advokat på sin side, som man føler at man kan stole på. Der kan være tale om nogle helt livsafgørende valg der skal træffes, og valget af advokat er derfor bestemt ikke ligegyldigt.

Hvis du er som vi danskere er flest, så kender du nok ikke nødvendigvis en advokat, da der er en god sandsynlighed for, at du aldrig tidligere har haft brug for en. En af de udfordringer som mange advokater står med, er derfor også at folk ikke kender dem, og derfor ikke ser en grund til at vælge dem, frem for en anden.

En af de advokater, der dog ikke er helt så ramt af dette som så mange andre, der udover at være en af de bedste forsvarsadvokater i Danmark også er en af de klart mest profileret. Hun har ført nogle af de mest pressedækkede sager, og har været portrætteret i TV2 dokumentarserien Forsvar, hvor de gik bagom kulisserne og hvad det vil sige at være forsvarsadvokat i Danmark.

Skulle du stadig være i tvivl om, hvem Mette Grith Stage er, så kan du se en præsentationsvideo fra advokatfirmaets hjemmeside lige her: