SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Inventarland er en dansk virksomhed, der sælger alt inden for inventar til både virsomheder, organisationer og private. En af de ting som de sælger specielt meget af, er kontorstole, hvor de har et af landets absolut største udvalg.

Hvis man en gang har købt en god kontorstol, så ved man også at indstillingsmulighederne er mange. En god kontorstol skal indstilles individuelt til brugeren, og er ikke bare en man sætter sig på, og så passer på den.

På Inventarlands hjemmeside kan man under kontorstole derfor også finde en lang række videoer, der viser præcis hvordan man indstiller en stol, så den kommer til at passe, lige som den skal.

Videoer som denne er med til at hjælpe kunderne med at få den bedste oplevelse ved at have købt en ny stol, og er med til at sikre, at stolene nu også bliver indstillet rigtigt. Det er derfor en god service fra Inventarland overfor deres kunder.

Men derudover er det også en investering i god tidsbesparing. Ved at investere tiden i at lave disse videoer, kan de ansætte i support spare meget tid, ved ikke telefonisk eller i butikken skulle forklare hvordan man indstiller en stol, men kan i stedet henvise til hjemmesiden.

Dette er en tendens som er stigende, altså det med at man hjælper sine kunder til at de kan hjælpe sig selv, da det både er god økonomisk logik for virksomheden, og fordi det er god service overfor kunder og ikke mindst potentielle kunder.

 

SHARE
Previous articleGuide til den rette smartphone
Next articleInkpro