SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har en lille interesse for smartphones og elektronik generelt og har prøve at øge efter videoer med specifikke modeller på Youtube, så er der ikke den fjerneste tvivl om, at du ikke har kunne undgå de såkaldte unboxing videoer.

Det er et lettere besynderligt fænomen, hvor en person sidder og åbner en kasse med den nyeste model af en given telefon og fortæller hvad man kan finde i kasse, og hvordan den er at røre ved, når man får den mellem hænderne.

Det er ikke nødvendigvis eksperter, men i mange tilfælde blot helt almindelige mennesker, der gerne vil dele deres passion for at pakke ting ud af kasser med andre. Der er millioner der ser med, et eksempel er denne video, hvor en Samsung Galaxy S8 bliver pakket ud.

Det er mobil.nu der har lavet videoen. På deres hjemmeside finder man en masse test og anmeldelser af Samsung telefoner, men der er mange tech fans, der langt hellere vil se hvordan indpakningen ser ud, og hvordan den ser ud når den bliver pakket ud, end de vil læse om dens ydelser.

Ikke kun elektronik længere

Fænomenet startede godt nok med mobiltelefoner og lignende, men det har udviklet sig til at dække langt mere end det. I dag finder man unboxing videoer med stort set alt. Især børnelegetøj og lignende er blevet stort, og nogle videoer har mange millioner views.

CKN Toys er eksempelvis en kanal der primært er dedikeret til denne slags videoer, og den mest sete video har tæt på en kvart milliard afspilninger.

Det er med andre ord noget som virksomheder med rette er begyndt at kigge meget på i deres markedsføring, da millioner af views naturligvis er mange penge værd.