SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Uniggardin der er en af landets absolut førende forhandlere af alle typer af gardiner, og har alt fra folde og rullegardiner til mere specielle gardiner med print og meget andet. Det specielle ved Uniggardin er, at man bestiller det mål man skal bruge, og efterfølgende bliver det sat i produktion ved producenten, der så sender gardinerne direkte hjem til kunden, der er altså ikke noget stort lager og ikke en butik, hvor man kan komme og hente alle tingene.

De er i den grad en forretning der er drevet af online salg, selvom det dog også er muligt at bestille en gardinbus, så der kommer en professionel ud og måler op og guider om det rette valg.

Uniggardin samler lige som alle andre succesfulde webshops naturligvis på glade og tilfredse kunder, og de vil derfor også gerne have af deres kunder har en god oplevelse med deres gardiner. De har derfor lavet en lang række videoer, der hjælperne kunderne med alt fra opmåling til montering.

Som du kan se i videoen herunder, så gør Uniggardin det så let som muligt for kunderne, når de først har besluttet sig for, at de skal have nye gardiner. Det er en god service over for kunderne, men på den anden side er det også en hjælp til dem selv. Hvis der er mål korrekt op til gardinerne, er der nemlig ikke så stor risiko for at kunderne skal have byttet deres gardiner, som hvis de modtager noget der er for smalt eller bredt lavt eller højt.