SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange gode grunde til at virksomheder vælger at have videoer på deres hjemmesider, på youtube, vimeo eller hvor de nu måtte ligge. Det er et godt visitkort og en god måde at give forbrugere en indsigt i hvad en virksomhed laver. Youtube er en af de største søgemaskiner, som millioner af mennesker bruger, da de hellere vil se en video end at læse noget information på en “om side”. At have en video der præsentere en virksomhed, er derfor også en godt værktøj til ens digitale tilstedeværelse.

Det kan især være en rigtig god ide, hvis man er en special-virksomhed, som folk måske har lidt svært ved at forstå hvad laver. Man kan læse mange ting om denne type nichevirksomheder, men hvis et billede siger mere end 1000 ord, så siger en video ofte mere end 1000 billeder, og er en perfekt måde at præsentere sit arbejde på.

Sælger man eksempelvis bøffer, børnetøj, vin, skjorter eller lignede ved de fleste nok godt hvad det drejer sig om, men er man en lidt mere specialiseret virksomhed som eksempelvis fynske Asa-Tor A/S, der sælger CNC maskindrejning og lignende, som de færreste danskere nok er voldsomt bekendte med, kan det være en rigtig god ide, at have præsentationsvideoer som denne, der giver et indblik i, hvad det egentlig helt præcist er, virksomheden laver.