SHARE
Abakion

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange virksomheder har fået øjnene op for at video er effektivt. Det er dog vigtigt at finde ud af hvilke form for videoer man skal bruge på sin virksomheds hjemmeside. Vi tager et nærmere kig på virksomheden Abakion A/S som leverer specialiseret i forretningssystemerne som Dynamics CRM og Dynamics NAV, til små og mellemstore virksomheder. Nærmere beskrevet tager vi et kig på hvordan de beskriver, et lidt kompleks produkt, og hvordan de for den besøgende på deres hjemmeside til at forstå produktet.

Virksomheden Abakion har eksisteret siden 2000, og den dag i dag er der mere end 60 medarbejdere. De fokusere på fleksible standardløsninger til forskellige erhverv. Tidligere tilpassede virksomheder altid deres it-løsninger til deres unikke processer, men i dag har virksomhederne langt mere fokus på anvendelse af best practises fremfor selv at bruge penge på at målrette og udvikle de forskellige systemer. Abakions eget udviklet system Navokat, som er et advokatsystem, som henvender sig til advokatbranchen, er meget efterspurgt. Her er det muligt at foretage sagsbehandling, journalisering, brevflytning og tidsregistrering direkte fra Outlook. Mange advokater vælger at kombinere Novakat med forretningssystemerne microsoft Dynamics CRM og Dynamics NAV, som Abakion er specialiseret i. For at give brugerne en oplevelse af hvad systemerne kan har Abakion lagt forskellige introduktionsvideoer ud til de forskellige systemer. En af videoerne ser sådan ud:

Systemer til Supply Chain-virksomheder

Abakion har ligeledes udviklet en række standardløsninger til Supply Chain-virksomheder, til flere forskellige processer i virksomhedens forsyningskæde. Systemet kalder de “Supply Chain Box”, og tager hånd om processen fra produktion til slutkunde. Ser introduktionsvideo her

En stor fordel ved at bruge video i markedsføring og selv står at forklare om tingene, som Sune Lohse gør på mange af videoerne, bliver en god personlig fremvisning. Brugerne føler at Sune direkte står og forklare tingene direkte til den enkelte og på den måde skabes en nærhed.