SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Westergaard Ejendomsservice, er som navnet antyder det en virksomhed der yder ejendomsservice. Kunderne er alt fra virksomheder, der skal have fjernet grafitti på murene eller poleret vinduer til private med behov for tagrens eller behandling af deres fliser, hvis de er ramt af alger eller flisepest.

Måden de renser fliserne på, kan du se i videoen herunder. Der er nok mange, der ejer en højtryksrenser, som selv har forsøgt at gøre kunststykket efter og selv har valgt at rense deres fliser. Som du kan se i videoen her, kræver det dog lidt mere end bare lige at spule vand på fliserne, hvis de skal blive helt rene, og det er da heller ikke almindelige husholdnings højtryksrensere fra Silvan, der bliver taget i brug.

At Westergaard Ejendomsservice laver en video, hvor de viser deres arbejde, er god markedsføring af flere grunde. For det første fordi det giver et blik bag kulissen om, hvad det egentlig er de laver, og hvad man betaler for, men også fordi det giver dem synlighed på Youtube, hvor videoen kan findes.

På Google er der hver måned mere end 2000 der søger på “fliserens“, og ved gøre sig synlig på både Google og Youtube har de i sagens natur dobbelt så god chance for at blive fundet.