SHARE

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Steve Jobs.. Det var manden der præsenterede den allerførste smartphone, som også er kendt som iPhonen. Den præsentation vil gå over i historien, fordi den var så simpel, så unik og alligevel så ligetil. Og lige siden har adskillelige firmaer forsøgt at gøre dem kunsten efter. Vi har kigget lidt på forskellige produktlanceringer indenfor teknologiens verden.

OnePlus – en klassisk tilgang for målgrupen

Hvordan fornyer man sig i et marked, hvor alle konkurrerer på de samme parametre? Ja, det ved de tilsyneladende hos One Plus. Den nye frække dreng i klassen, som fokuserer på pris og produkt i en grad, så de færreste kan følge med. Her er der virkelig bang for the buck, og det ses tydeligt i deres præsentationsvideo af deres seneste model One Plus 5. Den er milevidt foran andre på kameraet, og det er da også hovedfokus for denne video. Bemærk hvordan videoen taler til målgruppen via allerede kendte referencer. Denne telefon henvender sig til teknologi-nørder, og lukker man øjenene, er det som at være i midten af en Transformer-film. Imponerende. Det gør det til et velkendt univers for modtageren, og det er en god tilgang til markedet.

 

En stemning – fanget i et voldsspil

For 10 år siden lancerede Microsoft deres største spilsatning og succes nogensinde. Og det skete med en video, som ikke bare tog computerspillere med storm. Den skabte et verdenshit, fik millioner af visninger og ja, så solgte den millioner af spil.

Gears of War er et spil om en apokalyptisk og deprimerende fremtid, hvor jorden er overtaget af såkaldte Locust. Karakteren man spiller kæmper en umulig kamp i en sindssyg verden, som ikke virker overskuelig eller til at håndtere. Det ses tydeligt i denne launch trailer, som reklamefolk gang på gang vender tilbage til.

Når man skal lave succesfulde lanceringsvideoer handler det først og fremmest om at fange stemningen. Her fandt vi to eksempler på lanceringsvideoer som efterlader brugeren med åben mund og en følelse, de ikke kan slippe… Før produktet er købt.